IV Всеукраиїнська науково-практична конференція з апітерапії

Среда, 24.04.2024, 10:51

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | Главная | | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2013 » Март » 27 » Постпресреліз
14:34
Постпресреліз

ПРЕС-РЕЛІЗ

IV Всеукраиїнської науково-практичної конференції при міжнародній участі з апітерапії по темі:

"Апітерапія в лікуванні опорно-рухової системи"

21-22 березня 2013 року в Києві, в Національному науковому центрі "Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича" відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю по апітерапії за темою: "Апітерапія в лікуванні опорно-рухової системи".

Організаторами конференції виступили ННЦ   „Інститут бджільництва ім.П.І.Прокоповича”, Національний Фармацевтичний університет та Асоціація апітерапевтів України. Конференція проводилась в рамках підготовки українських бджолярів та апітерапевтів до визначної події – проведення в Україні в 2013 році  43-го Міжнародного бджолярського Конгресу Апімондії. Під час конференції відбулися пленарне та сесійні  засідання за участю провідних фахівців в галузі апітерапії з України, Росії та Казахстану, були проведені майстер-класи, екскурсія.

В останні десятиріччя все більшої актуальності набувають захворювання опорно-рухового апарату. За даними Держкомстату України вони займають третє місце після гіпертонічної хвороби і захворювань серцево-судинної системи. Від регулярного болю в спині та суглобах, що тривають понад 3-х діб, страждає більше 60% дорослого населення. До 80% звернень припадає на найбільш працездатний вік – 30-45 років. Щорічно за медичною допомогою з приводу вперше виявлених захворювань опорно-рухового апарату звертаються близько 1 500 000 громадян України. Але наявні статистичні дані далеко не повні, тому що дуже багато людей не звертаються за медичною допомогою, а віддають перевагу самолікуванню.

З кожним роком все більше людей віддають перевагу медицині, заснованій на багатовікових традиціях різних народів світу. Серед різноманітних методів лікування, а це і рефлексотерапія, і мануальна терапія (остеопатія), і фітотерапія, і гомеопатія, і багато інших, одне з найголовніших місць займає апітерапія. З впевненістю можна  сказати, що багатовіковий досвід народної медицини, примножений на сучасні наукові знання та можливості, обіцяють нам привабливі перспективи.

В конференції приймали участь найбільш досвідчені фахівці в справі лікування за допомогою бджолиної отрути та продуктів бджолярства, лікарі-спеціалісти з народної та нетрадиційної медицини, провідні пасічники з України, Росіі, Білорусі та Казахстану.

Відкрив конференцію доктор ветеринарних наук, професор, директор ННЦ "Інститут бджільництва ім. П.І.Прокоповича” Галатюк Олександр Євстафійович. З вітальним словом виступили гості з Казахстану – головний експерт з медичної безпеки, лікар FIVB МОК Дуйсенов Тулеген Джаббарович та завідувач кафедрою натуропатіі Алматинського державного інституту удосконалення лікарів, магістр охорони здоров’я Кониртаєва Назігуль Нурахметовна. Від Київської міської Ради учасників конференціі привітав секретар Ради Колесник Микола Петрович.

На конференції були розглянуті сучасні методики діагностики, лікування та реабілітації пацієнтів з захворюваннями хребта, суглобів, сполучної тканини. Особлива увага була приділена питанням створення доказової бази. Були обговорені переваги окремих методик лікування, конкретні схеми лікування при окремих нозологічних формах.

З доповіддю про сучасну остеопатичну систему діагностики та лікування людини виступив фахівець з народної та нетрадиційної медицини, почесний апітерапевт України, лікар-остеопат Стокіч Андрій Борисович. Він підкреслив необхідність цілісного підходу до здоров’я людини, недопустимість лікування окремих симптомів без звертання уваги на причини, що їх викликали. Були освітлені сучасні знання про взаємозв’язок дисфункцій опорно-рухового апарату з внутрішніми органами, судинами, впливом внутрішніх та зовнішніх, в тому числі емоційних, факторів на поставу, поступальний та руховий стереотипи людини.

Велику увагу профілактиці і лікуванню захворюваннь опорно-рухової системи у дітей приділила лікар-педіатр вищої категорії Смирнова Валентина Василівна з м. Вороніж (Росія). Вона розповіла про великий досвід в оздоровленні дітей за допомогою продуктів бджільництва, в тому числі в рамках державної програми «Мед - дітям».

Про власний досвід в лікуванні кил між хребцевих дисків розповіли Пащенко Олексій Олексійович, лікар вищої категорії, завідувач відділом апітерапії ННЦ "Інститут бджільництва ім. П.І.Прокоповича”, Перегиняк Анастасія Федорівна, апітерапевт, м.Калуш, Іванкін Валерій Володимирович, лікар-апітерапевт, м.Гадяч, Русин Іван Андрійович, лікар-апітерапевт, завідувач медичною службою СП „Фішер-Мукачево”, Заікін Максим Вікторович, лікар вертеброневролог, рефлексотерапевт, апітерапевт, м.Кременчук Полтавської обл.

Особливості лікування ревматоідного артриту розкрив Солоденко Юрій Миколайович, канд.мед.наук, доцент кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб та терапії Одеського Національного медичного університету.

Про комплексне лікування остеопорозу в умовах бальнеологічного курорту розповів Синишин Дмитро Мар”янович, лікар-невропатолог Львівської обласної лікарні відновного лікування.

Досвідом використання методу апітоксинтерапії  при анкилозуючих спондило-,  кокс-    та  деформирующих  артрозах поділились Варламов Дмитро Олександрович, лікар, начальник відділення нетрадиційної медицини, та Щербацький Павло Аркадійович, лікар, старший ординатор відділення нетрадиційної медицини, Ірпінський військовий шпиталь.

Хід конференціі транслювався в онлайн-режимі на російському бджолярському порталі «Пчелы и мы».

На другий день проводились майстер-класи, на яких були наочно продемонстровані можливості структуральної діагностики статики і динаміки організму людини з позицій остеопатичної медицини (лікар-остеопат Стокіч А.Б.), способи і методики бджоловжалення (лікар-апітерапевт Пащенко О.О., апітерапевт Базаєв М.Л., м.Грозний, Чеченська республіка, Росія ), проведення традиційного казахського масажу «Узу» (лікар Кониртаєва Н.Н., м.Алмати, Казахстан).

За підсумками конференціі прийнято рішення виступити з ініціативою про втілення на державному рівні програми оздоровлення дітей, яка вже добре зарекомендувала себе на теренах колишнього СРСР «Мед - дітям» та «Шкільний мед». Підкреслено, що такий цінний метод як апітерапія повинен більш широко використовуватись в лікуванні патологій опорно-рухової системи, для чого необхідно поширювати інформацію про нього серед лікарів, залучати їх до відповідного тематичного удосконалення.

Наприкінці конференції учасники екскурсії відвідали бджолину амбулаторію лікаря Пащенко О.О.

З матеріалами конференції більш детально можна ознайомитись на сайті http://apiconference.at.ua/ Телефон для довідок - (044) 526-30-25.

 

З повагою, оргкомітет Конференції.

Просмотров: 9739 | Добавил: Андрей | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Fishoa  
0
РЫБНАЯ ИМПЕРИЯ - онлайн игра с выводом денег. Старт проекта 31.03.2014.

Для ознакомления нажмите по ссылке: http://fish-empire.net/

Наши Качества: Видимая статистика - Вы всегда будете осведомлены о текущем обороте золота в системе. В системе не содержится никаких санкций для обмена золота.

Идеальное сотрудничество - возможность во много раз увеличить свои вклады. Мы предлагаем от 30% до 100% в месяц.

Увеличение резерва игры - за счет влива денег на рекламу и привлечения в игру новых пользователей - игроками, работающих по реферальной програме. Быстрая помощь на приветном форуме. Уникальная среда и ещё множество различных качеств.

О проекте: РЫБНАЯ ИМПЕРИЯ - онлайн игра с выводом денег. Погрузитесь в атмосферу экономической онлайн игры и создайте свою Рыбную Империю, которая всегда будет приносить Вам настоящие деньги.

В данной игре Вам предстоит покупать разных рыб. Любая рыба дает икру, которую можно выручить на золото. Золото можно выручить за реальные деньги и вывести из системы на свои электронные счета.

Все рыбы дают условное кол-во икры, чем они дороже, тем икры дают больше. Вы можете преобретать любое их количество, у рыб нет срока жизни, они никуда не денутся и будут производить Вам икру всегда. Сбор икры осуществляется без потерь и лимитов по срокам.

Начинай Играть: Начать играть можно без инвестиций. При регистрации мы дарим Всем Щуку. Каждый день бонусы, лотерея, конкурсы, акции. Так же существует партнерская програма. Призывайте в игру своих друзей и близких.

За каждое пополнение счета рефералами, Вы будете иметь 30% от суммы их пополнения. Автоматический ввод в систему и вывод средств на Ваш электронный счет. Маленькая минималка на Payeer, всего 3 RUB. Ваша Рыбная Империя будет приносить профит стабильно.

Курс игрового инвентаря: 100 гр. икры = 1 гр. золота. 100 гр. золота = 1 RUB.

Рыбы-------------------Стоимость----------------Доход в день-----------Окупаемость
Щука--------------------90 RUB--------------------1 RUB--------------------90 дней
Минтай-----------------270 RUB------------------3,6 RUB--------------------75 дней
Лосось-----------------810 RUB------------------13,5 RUB-------------------60 дней
Осетр------------------2430 RUB-----------------54 RUB---------------------45 дней
Белуга-----------------7290 RUB-----------------243 RUB--------------------30 дней

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Апіконференція